avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosar pensie handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosar pensie handicap

Buna ziua! Mama mea in varsta de 62 ani a fost diagnosticata in mai 2019 cu adenocarcinom de endometru, operata in iulie 2019, rezultatul histopatologic ramand neschimbat ...neoplasm malign al corpului uterin( adenocarcinom de endometru de tip endometrioid ) stadiu FIGO T1b N0, cod 8380/3. In urma depunerii dosarului pentru pensie de handicap, cererea i-a fost respinsa si i s-a acordat gradul mediu. E corect gradul pentru acest diagnostic?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:49, 5 Mai 2020
Păi hotărâți-vă, ori ia respins cererea, ori a încadrat-o în grad de handicap mediu.
Dacă ia acordat un anume grad de handicap, înseamnă că cererea ia fost aprobată.

De pe forum n-o să vă poată spune nimeni dacă încadrarea în grad de handicap este în concordanță cu stadiul diagnosticului de care suferă.

Doar o expertiză a IML ar putea schimba gradul acordat printr-o decizie a instanței de judecată.
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare pe caz de boala pop_ro57 pop_ro57 Buna ziua, In urma cu un an am fost diagnosticata cu neoplasm de col uterin stadiul 2; am efectuat toate procedurile care mi-au fost recomandate: ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! incadrare in grad de handicap ghizelapataki ghizelapataki In anul 2000 am fost diagnosticata cu neoplasm mamar. Diagnostic tumoara mamara mstg chimiotratata T4N1,operata mastectomie radicala modificata ... (vezi toată discuția)
Contestare anulare grad de handicap silviu1958 silviu1958 Din anul 2019 am fost incadrat in grad de handicap accentuat, avand diagnosticul neoplasm de prostata stadiul 3. Anul acesta comisia de evaluare a gradului de ... (vezi toată discuția)