avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casare cu retinere spre rejudecare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casare cu retinere spre rejudecare

Instanta admite recursul declarat de pirit, caseaza sentinta si retine cauza spre rejudecare.
Piritul are dreptul sa depuna cerere reconventionala?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 11:30, 14 Decembrie 2009
Buna ziua!
Are dreptul .:D Introducerea acesteia consta intr- o cerere pentru situatiile in care paratul poate avea la randul sau pretentii fata de cele ale reclamantului. Astfel, paratul poate deveni la randul lui reclamant, iar reclamantul va deveni parat.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cerere reconventionala inabledea inabledea am castigat un proces si in urma acestuia am depus cerere reconventionala cu pretentii banesti,unde mi sa admis suma ceruta iar adversarii au depus recurs , ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala respinsa pe fond ca neintemeiata Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna ziua, Am o nelamurire si as dori un mic ajutor in intelegerea unui aspect foarte important dintr-un proces care se rejudeca. Sentinta pe fond este ... (vezi toată discuția)
Decizie recurs neeliberare carnet munca Corina Capotã Corina Capotã Am o mare nedumerire! Am avut o speta bazata pe Decretul nr. 92/1976 privind carnetul de munca, (act care va fi abrogat de dispozitiile Codului Muncii abia ... (vezi toată discuția)