avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Taxa amânare eveniment
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Taxa amânare eveniment

Buna ziua, data evenimentului nostru este 05 sept însă din cauza situației de fata acesta nu se poate tine in condiții favorabile pt noi.
Am luat legătura cu cei de la servicii foto prin care solicit amânarea pt anul următor.
Aceștia îmi impun o taxa extra de 25% din valoarea totala a contractului pt aceasta amânare. In contract nu este specificata nici o clauza referitoare la amânare.
Avansul este de 50% din suma plătibil:
Prima Rata la semnarea contractului
A doua rata Cu 6 luni înaintea evenimentului ceea ce înseamnă luna aceasta.
Este legal sa ni se perceapă acea taxa extra ? și in cazul in care renunț la contract cu pierderea acelei prime rate plătite sunt obligată sa plătesc și rata a doua ?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract prestari servicii foto video si restituire avans mireille_is mireille_is Buna ziua, am si eu o rugaminte./intrebare: am incheiat un contract de prestari servicii foto video pt un eveniment achitand si un avans. Eu doresc sa ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea de a plati contravaloarea unui contract la ale carei servicii am renuntat ade_le_81 ade_le_81 Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema:m-am lasat convinsa sa semnez un contract valabil 1 an,cu o firma de modelling din ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract nunta - probleme cu restaurantul justagirl12 justagirl12 Buna ziua, Am si eu o intrebare, de fapt mai multe. Am contractat restaurantul pentru nunta cu aproape un an inainte de eveniment, toate au fost bune si ... (vezi toată discuția)