avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda de circulatie in Bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda de circulatie in Bulgaria

Buna ziua, va rog am o intrebare. Am circulat in data de 25.06.2018 ora 21.00. In Bulgaria pe motiv ca am circulat cu viteza 88kmh legal fiind 50kmh. Intrebarea este : Poate sa fie trimisa notificarea la 22 de luni de la savarsiri contraventiei?. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:16, 8 Mai 2020
Verificati acest lucru angajindu-va un avocat din Bulgaria. Oricum, daca nu platiti, evitati sa mai intrati pe teritoriul lor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare plata amenda din bulgaria Oliv_ia Oliv_ia Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu o amenda auto primita din Bulgaria. Am primit in data de 20.03.2015, prin posta, cu confirmare de primire, o ... (vezi toată discuția)
Suspendare carnet - viteza excesiva in afara localitatii - plangere contraventionala Arkandor Arkandor Buna ziua, Saptamana trecuta am fost oprit la intrarea intr-o comuna de pe un drum european de catre un politist care se afla intr-un Logan de politie. ... (vezi toată discuția)
Accident de masina - culpa comuna Ioanid Ioan Ioanid Ioan Buna ziua! În urma cu 2 luni s-a produs un accident de masina în urmatoarele situatii: Unul dintre soferi(eu) nu a acordat proritate de dreapta, intrand ... (vezi toată discuția)