avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mizerie animale comunitare scara blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mizerie animale comunitare scara blocului

Am o problema mare si veche atat cu vecinii cat si cu asociatia de proprietari. Exista oameni care hranesc cateva animale comunitare (pisici). Acestea isi fac nevoile frecvent pe casa scarii iar imaginea este de nedescris. Am sesizat asociatia de proprietari, nu s a luat nicio masura, am sesizat dsp-ul care nu a facut decat sa amendeze asociatia. Situatia persista si chiar se inrautateste. Ce este de facut, sunt disperata
Cel mai recent răspuns: Veverita11 , utilizator 19:19, 7 Mai 2020
Daca amenda a fost achita de catre proprietari, este foarte rau.
In aceste cazuri, cand asociatie de proprietari (conducerea) nu rezolva problema, dumnealor trebuie sa achite amenda.
Propun sa va adresati in scris conducerii dvs. Daca nu se rezolva, sesizati DSP (mail) din nou si aveti grija (discutati cu cenzorul) ca amenda sa fie achitata numai de catre presedinte.
Repetati pasii de mai sus pana conducerea asociatie o sa ia masurile care se cuvin, eventual propuneti schimbarea acestora din functie.
Succes!
Cred ca amenda a fost platita de asociatie. Dsp-ul a recurs la aceasta masura in urma a 3-4 sesizari din partea mea, dar mai mult nu a facut. Directivele de a nu mai hrani animalele comunitare nu au fost luate in seama, in consecinta se repeta istoria. Ar mai fi o problema, scara nu are interfon, tocmai pentru a permite acestor animale sa intre/iasa in voie. Nu exista vreo modalitate prin care sa se poata impuna obligativitatea instalarii unuia? Multumesc
Discutii si propuneri cu vecinii de scara. Hotarati, strangeti bani si angajati o firma specializata sa va instaleze interfonul si un amortizor de usa. Sigur, prin asociatia de proprietari.
Succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate discuta cu vecinii, ei sunt problema. Ei sunt cei care hranesc animalele, ei sunt cei care nu doresc interfon, ei sunt cei care refuza orice are legatura cu igienizarea spatiului comun. Sunt depasita... si asociatia nu face nimic pt a schimba aceasta situatie

Adam Grecu a scris:

Discutii si propuneri cu vecinii de scara. Hotarati, strangeti bani si angajati o firma specializata sa va instaleze interfonul si un amortizor de usa. Sigur, prin asociatia de proprietari.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini care hranesc si introduc in scara blocului animale comunitare dana@123 dana@123 Avem vecini care aduc ,hranesc si introduc in scara blocului ,animale care sunt comunitare, ele fiind un focar de infectie(mananca si isi fac nevoile in ... (vezi toată discuția)
Reglementari animale - asociatia de propietari alextitaus alextitaus Buna ziua, Avem pe scara o problema cu o doamna cu multi caini si pisici (zgomot, miros). Dupa nenumarate sesizari, fara succes, as dori sa incerc o ... (vezi toată discuția)
Interfon obligatoriu? dborsanu dborsanu Buna seara, \"seful de scara\" a luat decizia de a instala interfon, a facut un tabel de mina, cu semnaturi din usa in usa; vecinii de la alta scara si-au ... (vezi toată discuția)