avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incheiere concediu crestere copil mic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incheiere concediu crestere copil mic

In data de 22.05.2020 se incheie concediul pt crestere copil mic.Dar sunt insarcinata in 22 saptamani si voi primi concediu medical. Azi am anuntat angajatorul si a zis ca din cauza pandemiei a redus din personal si nu ma poate reangaja la 8 ore ,ci doar la 2 ore! Are dreptul sa faca asta? Cum sa pricedez ca sa beneficiez de indemnizatie si pentru al doilea copil? Va multumesc!!

Alte discuții în legătură

Incheiere concediu crestere copil mic Roxy67 Roxy67 In data de 22.05.2020 inchei concediul pentru crestere copil mic. Sunt insarcinata cu al doilea copil in 22 saptamani si am probleme medicale cu sarcina.Azi am ... (vezi toată discuția)
Concediu medical plata minima Roxy67 Roxy67 Buna ziua! Sunt in concediu de crestere copil mic si insarcinata in 23 saptamani. In 25.05.2020 ar trebui sa ma reintorc la lucru,dar voi intra in concediu ... (vezi toată discuția)
In somaj si apoi gravida monica.d monica.d Buna, ma numesc monica si incepand cu 1 august 2009 sunt in somaj. La cateva saptamani dupa, am aflat ca sunt insarcinata si la ecograf in saptamana 10 de ... (vezi toată discuția)