avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Concediu medical plata minima
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Concediu medical plata minima

Buna ziua! Sunt in concediu de crestere copil mic si insarcinata in 23 saptamani. In 25.05.2020 ar trebui sa ma reintorc la lucru,dar voi intra in concediu medical. Angajatorul a zis ca din cauza coronavirusului nu ma poate reangaja la 8 ore ci doar la 2 ore. In aceste conditii, cat pot fii platita minim? Avand in vedere ca si indemnizatia trecuta a fost minima din cauza salariului mic.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:48, 11 Mai 2020
Buna ziua,
O sa trebuiasca sa cereti de la AJPIS o adeverinta din care sa rezulte cuantumul indemnizatiei precum si perioada in care ati beneficiat de ea.
Calculul indemnizatiei pentru concediul de care o sa beneficiati o sa se faca in functie de veniturile avute in ultimele 6 luni, anterior lunii in care beneficiati de el ( adica veniturile din CCC)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie sarcina si lauzie GeoSt GeoSt Buna ziua! As dori sa aflu un raspuns pentru urmatoarea situatie: In urma cu 2 anI, inainte de a intra in concediu ingrijire copil, am avut doua locuri de ... (vezi toată discuția)
Sarcina in ccc Playfun Playfun Buna ziua, sunt in CCC pana in 1 octombrie 2020 si sunt insarcinata din nou trebuind sa nasc in martie 2021. Intrebarea este daca pot intra in concediu medical ... (vezi toată discuția)
Incheiere concediu crestere copil mic Roxy67 Roxy67 In data de 22.05.2020 inchei concediul pentru crestere copil mic. Sunt insarcinata cu al doilea copil in 22 saptamani si am probleme medicale cu sarcina.Azi am ... (vezi toată discuția)