avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA OPME
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

OPME

stie cineva cum se completeaza noul F1129 op multiplu electronic ?
am vrut sa platesc din contul de la trezorerie al firmei in contul de tva si imi cere o serie de date program, nr evidenta , etc si nu a mers
Cel mai recent răspuns: Genesys , utilizator 14:04, 7 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati selectat sus in colt stanga: Alta entitate? Implicit fiind Entitate Publica, (iar nr document trebuie fie de 10 caractere: exemplu: 0000000001)
Ultima modificare: Joi, 7 Mai 2020
Ioan Petru Butariu, Contabil
multumesc ! am rezolvat , nr trebuia din 10 cifre…..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate de completare a ordinului de plata a contributiilor sociale de la 1 iulie 2012 pentru pfa, ii, if si pf  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Formatul electronic al formularului \"Ordin de plata pentru Trezoreria Statului\" (OPT) se genereaza prin folosirea programului de asistenta pus la ... (vezi toată discuția)
Plata taxe salariale ella2389 ella2389 Buna ziua, Intentionez sa platesc online toate taxele salariale catre bugetul de stat(daca as plati la ghiseu m-ar costa mai mult sa scot banii..etc) insa ... (vezi toată discuția)
Stampila banca pe op creatza_70 creatza_70 Buna ziua, In ce moment angajatul bancii stampileaza si semneaza un OP? Inainte de stampilare nu ar trebui sa verifice si contul beneficiarului? Este ... (vezi toată discuția)