avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte indemnizatie ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte indemnizatie ccc

Bună ziua.
În ultimii 2 ani am lucrat la mai mulți angajatori. Și as dori sa știu dacă as putea depune în dosarul pentru indemnizația de crestere copil adeverință privind stagiul de cotizare eliberata de Casa de Pensii sau trebuie neapărat sa merg la fiecare angajator în parte pentru adeverință de venit?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 12 Mai 2020
Trebuie neapărat sa mergeti la fiecare angajator pentru adeverință de venit.
Și dacă în ultimele doua luni anterioare nașterii copilului nu am mai fost angajata si concediul prenatal a fost plătit de Casa de asigurari. De unde trebuie sa scot adeverința pentru cele 2 luni?
De la Casa de asigurari de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Laura_89 Laura_89 Buna ziua, Sunt insarcinata in 25 de saptamani. Am inteles ca se poate acorda concediu prenatal incepand cu saptamana 28. Am epuizat concediul de odihna si ... (vezi toată discuția)
Din cic in concediu de maternitate bw_vision bw_vision Buna ziua, Am optat pt concediu de maternitate cu plata indemnizatei 1 an, apoi am ramas acasa, tot in concediu de crestere a copilului, dar fara plata ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu prenatal monik1980 monik1980 Buna ziua, Primul meu copil a implinit varsta de 2 ani pe 3 dec. 2010, iar acum sunt in concediu prenatal cu al doilea copil. Cum se calculeaza acest concediu ... (vezi toată discuția)