avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un sfat va rog
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un sfat va rog

bunica este proprietara casei sale.bunicul este mort de peste 20 ani. are doi fii cu care este in divergente. este singura. mie,in calitate de nepoata,doreste sa-mi faca acte pe casa.va rog sa-mi spune care este cel mai indicat act de facut,pentru ca mai tarziu sa nu fie atacat in istanta de cei doi fii sau alte rude: contract de intretinere sau act de vanzare-cumparare si in ce consta fiecare.va multumesc
Cel mai recent răspuns: remammm , utilizator 17:19, 6 Iulie 2006
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare-cumparare fara vehiculare de bani + drum servitute adqika adqika Buna ziua, As avea 2 intrebari legat de baza legala pentru urmatoarele demersuri: 1 - act de vanzare cumparare fara vehiculare de bani - se poate face ... (vezi toată discuția)
Situatie foarte delicata.vanzare-cumparare/donatie/testament? tibi12 tibi12 Va salut cu respect si sper ca cineva sa ma poata ajuta in urmatoarele: locuiesc cu parintii mei(casatoriti) intr-o casa impartita pe jumatate (fara vreun act ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba numele proprietarului unui imobil ? andrej andrej Buna ziua. Bunicii mei, care au peste 80 de ani fiecare, s-au decis sa treaca imobilul (apartament bloc) pe numele meu. Apartamentul nu are cadastru si ... (vezi toată discuția)