avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de studii fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de studii fara plata

Se poate solicita concediu de studii fara plata si daca participi la cursuri in timpul semestrului la master (cursurile sunt dupa ora 16,00)?...nu sunt in sesiune examene
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 7 Mai 2020
Concediul de studi fără plata implică suspendarea contractului de muncă pe o anumită perioadă (zile lucrătoare). Dacă dumneavoastră lucrați o perioadă din zi, nu vă încadrați la concediu, ci doar la învoiri. Dacă programul de lucru e în ture, atunci pentru perioadele în care nu puteți lucra, atunci, pentru acele zile puteți cere concediu de studii. Discutați cu angajatorul.
Ultima modificare: Joi, 7 Mai 2020
jurist2020, utilizator
Cursurile sunt după ora de program?
programul este pana la 16.300, iar cursurile incep la 16.00

iar daca nu sunt prezenta, pot sa am restante la unele cursuri
Cornel Vasile, Consilier juridic
Exista posibilitatea invoirii .... mi se pare neconcludenta solicitarea de CFP.
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de studii fara plata DORISSS DORISSS Se poate solicita concediu de studii fara plata si daca participi la cursuri in timpul semestrului la master (cursurile sunt dupa ora 16,00)?...nu sunt in ... (vezi toată discuția)
Refuz cfp formare profesion gabi.cristi gabi.cristi Lucrez la o instit publica bugetara,cu personalit jurid,sediul in Buc+ alte subunitati teritoriale. Mi-a fost desfiimtat postul cu oug.77/2013,si trimisa la o ... (vezi toată discuția)
Concediu de studii oltytza oltytza Buna,ar putea cineva sa ma ajute?As dori sa stiu in ce conditii se mai acorda concediul de studii timp de o luna(cred).Am cerut anul trecut si nu mi s-a ... (vezi toată discuția)