avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... perioada preaviz pentru intrarea in somaj
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

perioada preaviz pentru intrarea in somaj

Buna ziua,
As dorii sa stiu daca perioada de preaviz pentru intrarea in somaj normal de 15-20 ? de zile poate incepe in perioada somajului tehnic platit de stat pe timpul starii de necesitate.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Demisie in somaj tehnic CristinaC76 CristinaC76 Buna ziua, Ce inseamna suspendarea preavizului pe timpul somajului tehnic? Sunt in somaj tehnic pana la sfarsitul lunii in curs Daca mi-am gasit alt job si ... (vezi toată discuția)
Durata concediului de odihna in conditiile starii de urgenta gyandy gyandy Buna ziua. Dupa starea de urgenta 16.03.2020-14.05.2020 in care angajatul a avut somaj tehnic platit prin OUG a urmat preaviz dat de 20 zile (pana pe ... (vezi toată discuția)
Șomaj tehnic Cojocaruandreea23 Cojocaruandreea23 Buna ziua, Am fost data afara de la firma la care lucram in perioada aceasta, de stare de urgentă. Am lucrat activ pana pe data de 23.03. Angajatorul mi-a ... (vezi toată discuția)