avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungire CCM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungire CCM

Buna ziua!
Va rog, imi spuneti care este procedura/demersurile in cazul prelungirii actualului Contract Colectiv de Munca?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 7 Mai 2020
După ridicarea stării de urgenta, începeți negocierile pentru cm.
In cadrul negocierilor pentru CCM se poate stabili prelungirea CCM cu 12 luni, intocmindu-se aceleasi documente ca si pentru un nou CCM?
Da, se poate decide asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz itm prelungire cu 12 luni a contractului colectiv de munca incheiat pe 24 de luni laraband laraband Buna seara, Avem in vigoare un Contract colectiv de munca la nivel de unitate care s-a incheiat in 2012, pe o perioada de 24 luni si care va expira curand. Am ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccm la nivel de unitate gina2010 gina2010 Buna ziua imi puteti preciza care sunt pasii pentru prelungirea contractului colectiv de munca la nivel de unitate ? mentionaz ca actualul contract expira in ... (vezi toată discuția)
Suspendare contractului colectiv de munca la nivel de unitate Carmen Curelea Carmen Curelea Buna la toti cai care cites mesajul! caut cauze /cazuri in care se suspenda contractul colectiv de munca la nivel de unitate? cum se procedeaza? ... (vezi toată discuția)