avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De ce documente am nevoie pentru a întra din șomaj ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De ce documente am nevoie pentru a întra din șomaj în prenatal.

Bună ziua!! Sunt în șomaj și sunt însărcinată în 35 de săptămâni, pentru a întra din șomaj în prenatal de ce documente am nevoie? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:39, 7 Mai 2020
Buna ziua,
Pentru a beneficia de somaj trebuie sa fiti concediata de angajator.
Acesta nu poate face asta decat in anumite conditii ( reorganizare judiciara, faliment...).
1. Daca este in somaj, de ce trebuie sa mai fie concediat?

2. Aveti nevoie numai de concediul de maternitate sa anuntati AJOFM-ul ca sunteti însărcinată și data intrării în prenatal.
Am crezut ca este vorba de "somaj tehnic"...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc concediul prenatal dar angajatorul se afla in procedura de faliment catalinatoader2003 catalinatoader2003 Buna ziua. Sunt insarcinata in 27 de saptamani si doresc sa intru cat mai curand in concediu pre-natal. Angajatorul se afla in acest moment [b]in procedura ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata expirat-concediu prenatal Ioana Gafita Ioana Gafita Buna ziua! Am o intrebare legata de concediul prenatal. Am avut contract de munca pe perioada determinata pana pe data de 19 mai 2021. Sunt insarcinata cu data ... (vezi toată discuția)
Preaviz in cazul femeii insarcinate andi_gabriela andi_gabriela Buna ziua, problema e urmatoarea: sunt insarcinata in 5 luni, firma la care lucrez se va inchide la sfarsitul luni martie. Toti colegi mei au primit preaviz ... (vezi toată discuția)