avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pierdut alocație
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pierdut alocație

Buna
Din motive personale nu am depus actele pentru alocația copilului pana acum . Nici nu am luat din alta parte
Copilul are acum doi ani jumate și as vrea sa recuperez alocația pe care nu am primit-o pana acum de la stat .

Ce acte am necesare și ce as putea sa fac ?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat copil JulieC JulieC De aproape doi ani de zile, tatal si alte persoane au incasat in numele meu alocatia de stat a fiicei mele, eu impreuna cu minora mutandu-ne in alt oras. ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat ecaterinaSpanu ecaterinaSpanu Buna seara.Am si eu o nelamurire.Locuiesc in Spania si am un copil de doi ani si jumatate,as vrea sa solicit alocatia de stat in Romania.Aici nu primim nici ... (vezi toată discuția)
Suspendarea alocatiei de stat la copii Cristina Bodocean Cristina Bodocean Buna ziua .Anul trecut din martie timp de 4 luni soțul a lucrat in Olanda legal .Cu acte in regula .Pâna aici e ok . L au intrebat daca avem copii .ca se ... (vezi toată discuția)