avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contract prestati servici
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contract prestati servici

Buna ziua cu Ceva timp in urma am luat legatura prin mail cu un cabinet de avvocatura in legatura cu o problema .Am vorbit prin mail de cateva ori dupa care am stabilit ca ne vom vedea in perioda urmatoare pt ca eu nu eram in tara . Ulteriori om primit de la acest avocat o fattura .Nu am facut nici un contract .Pot actele mailuri sa fie baza unui contract ? Si trebuie Eu sa platesc acea factura ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:51, 7 Mai 2020
Un contract se poate încheia și la distanță, adică prin telefon, email etc. Plata facturii reprezintă acceptul dvs în sensul acceptării contractului, deoarece nu ați acceptat prin semnarea propriu-zisă un asemenea contract.
Ultima modificare: Joi, 7 Mai 2020
Adrian ALBU, Avocat
Multumesc pt raspuns si va rog daca imi puteti spune ce se poate intampla daca Eu nu platesc aceasta factura ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vă pot spune ce reacție va avea avocatul, dar nu poate să pună în executare un contract neacceptat de către dvs. Poate să apeleze la alte demersuri juridice, dar dvs vă puteți apăra cu succes.
Încercați să ajungeți la o înțelegere amiabilă și să-i plătiți o parte din onorariu, în contul consultațiilor pe care vi le-a dat. Așa este corect. Dacă vă înțelegeți, avocatul poate să storneze factura și să facă o nouă factură cu suma asupra căreia v-ați înțeles.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se solicita stornarea unei facturi incasate MIVA2020 MIVA2020 Buna ziua Am o problema cu un beneficiar al unui contract de prestari servicii de asistenta tehnica. Concret, am intocmit pentru acesta o serie de documente ... (vezi toată discuția)
Contract la distanta diferit de oferta acceptata visinescu visinescu Am primit o oferta telefonica de la Vodafone pe care am acceptat-o (tel gratis + cartela Vodafone, pt care urma sa platesc 62 lei lunar, 2 ani fata de aprox 40 ... (vezi toată discuția)
Somatie plata bobar bobar Am primit pe o societate A in care sunt asociat unic/administrator unic, de la un cabinet de insolventa o notificare de plata a unei sume in dosar de faliment ... (vezi toată discuția)