avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de somaj dupa expirare contract perioada ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de somaj dupa expirare contract perioada determinata de o luna.

Buna ziua,
Pot beneficia de ajutorul de somaj daca a incetat un contract cu perioada determinata de o luna dupa o demisie la alta firma?
Eu am lucrat la o firma mai multi ani neintrerupti. Mi s-a spus sa imi dau demisia pentru a ma reangaja pe o alta firma, pe perioada determinata de o luna. Dupa terminarea acestui contract pot cere ajutor de somaj?
Ultima modificare: Joi, 7 Mai 2020
dmitr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 7 Mai 2020
Da, puteti beneficia de ajutorul de somaj daca v-a incetat un contract cu perioada determinata de o luna la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot beneficia de somaj? frunzulita4 frunzulita4 Am lucrat 4 luni la firma A, contractul fiind pe perioada determinata si 6 luni jumatate la firma B, contract incheiat prin demisie. Nestiind ca se pot acumula ... (vezi toată discuția)
Intrebare disperata la care am nevoie de ajutor !! sabb sabb Sunt angajata la o firma de stat si imi inceteaza contractul de munca pe perioada determinata, maine 31.08.2009- precizez ca nu mi s-a facut nici un raport de ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de ajutor de somaj ? T.J. T.J. Buna ziua! Sunt un utilizator nou al acestui forum, utilizator care are nevoie de un sfat sau mai bine zis de experienta domniilor voastre. Am 27 de ani ... (vezi toată discuția)