avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum ma poate ataca banca ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum ma poate ataca banca ?

evem o proprietate ,jumatate din ea eu cu sotul si cealalta jumatate socrul meu,noi vrem sa cumparam real partea lui ,dar socrul are un credit la banca fara ipoteca fara garantii ,el fiind garantia reala mobiliara fata de banca .
daca cumparam partea lui ,dupa decesul socrului banca ma poate ataca ? si cum ?
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 23:26, 14 Decembrie 2009
Banca ar putea ataca actul.
Daca achita o parte din bani obtinuti din vanzare bancii ar fi mai bine, zic eu.
Considerand ca sunteti de buna credinta si chiar in cazul unui nedorit deces, urmeaza sa platiti ratele, banca nu va poate imoiedica sa vindeti-cumparati imobilul.
Ar putea -ipotetic vorbind - sa ceara anularea actlui daca se va demonstra ca a vandut imobilul tocmai pentru a nu mai avea nimic de urmarit atunci cand nu va mai plati ratele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale Therry Therry Daca de ex, o persoana face un credit de nevoi personale si cu o parte din banii respectivi achizitioneaza un bun si mai departe il vinde unei terte persoane, ... (vezi toată discuția)
Inscriere arhiva ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, am un credit bancar pe 10 ani si dupa 8 ani de plata am intarziat la plata ratelor fapr ptr. care banca a cesionat creanta la o firma de recuperere. ... (vezi toată discuția)
Construire de apartamente pe imobil ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)