avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... COD CAEN activitate Competitii online cu premii, cu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

COD CAEN activitate Competitii online cu premii, cu participare gratuita

Buna ziua,

O activitate online de divertisment, competitii cu premii unde se poate participa si gratis, prin trimiterea uneia sau mai multor carti postale la ce COD CAEN se incadreaza ? Este si aceasta considerata "jocuri de noroc" chiar daca cel care participa alege participarea gratuita sau nu.
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 07:36, 27 Mai 2020
Buna ziua

Va incadrati la cod CAEN:
9200 Activităţi de jocuri de noroc şi pariuri
Această clasă include activităţi de jocuri de noroc şi pariuri, cum ar fi:
-vânzarea biletelor de loterie
-funcţionarea (exploatarea) maşinilor de jocuri de noroc ce funcţionează pe bază de monede
-funcţionarea (exploatarea) jocurilor ce funcţionează pe bază de monede
-funcţionarea web site-urilor de jocuri de noroc virtuale
-înregistrarea pariurilor şi alte operaţiuni de pariere
-pariuri în cadrul agenţiilor
-activităţi ale cazinourilor, inclusiv a “cazinourilor plutitoare”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate pariuri, jocuri de noroc criss888 criss888 Buna seara Vreau sa imi fac o firma cu activitate pariuri, jocuri de noroc. Activitatea se va desfasura in felul urmator: se va incheia un contract de ... (vezi toată discuția)
Codurile caen calina mihaela calina mihaela Vreau sa infintez o intreprindere individuala ,avand obiect de activitate comercializarea de produse in regim de bar . pot sa am si jocuri de ... (vezi toată discuția)
Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)