avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire de la vecini
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire de la vecini

După ce poliția mi a dat dreptate mie in legătură cu sesizarea făcută pt expresii jignitoare ale vecinului meu acesta nu încetează ,când dau sa cobor scările se ia de mine in continuare îmi sare in fata si țipa știind ca eu sunt mai sensibila mai ales după 2 luni in casa din cauza pandemiei.Va rog un sfat cu ce pot sa fac având in vedere ca fiind in șomaj tehnic nu mi permit o alta locuinta.Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: GabrielFlorian11 , utilizator 19:44, 15 Mai 2020
In situatia prezentata analizati oportunitatea unei actiuni in instanta civila
Si ce ar trebui sa specific

ynocentta a scris:

In situatia prezentata analizati oportunitatea unei actiuni in instanta civila

Ancaanca35 a scris:

După ce poliția mi a dat dreptate mie in legătură cu sesizarea făcută pt expresii jignitoare ale vecinului meu acesta nu încetează ,când dau sa cobor scările se ia de mine in continuare îmi sare in fata si țipa știind ca eu sunt mai sensibila mai ales după 2 luni in casa din cauza pandemiei.Va rog un sfat cu ce pot sa fac având in vedere ca fiind in șomaj tehnic nu mi permit o alta locuinta.Mulțumesc anticipat

Suni la 112 de fiecare dată când iti iese in cale si le spui ca este agresiv ,vin la el la usa si s ar putea sa se intimideze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranj vecini de cãtre copii teddybartis teddybartis Am mai postat subiectul dar pe altă categorie cred că neportivită deci revin şi scuzele de rigoare dacă comit vreun inconvenient. Încep prin a spune că ... (vezi toată discuția)
Buna ziua avem nevoie de un sfat si nu stim la cine apelam . ... Ionut-leonte@hotmail.com Ionut-leonte@hotmail.com Buna ziua avem nevoie de un sfat si Nu stim la cine apelam . De cativa ani avem probleme cu un vecin deoarece a ocupat gradinuta din spatele blocului a ... (vezi toată discuția)
Muzica tare de la vecinii de deasupra Ondu-Himus Ondu-Himus In urma cu vreo 5 ani aproape pe forum s-a discutat deja subiectul acesta insa unul din useri spunea ca atunci cand un fapt de deranjarea ordinii publice s-a ... (vezi toată discuția)