avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare si poprire pe card
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare si poprire pe card

Din anul 2014 am fost executat silit din locuinta de stat(evacuare) .Nu eram presentii cind sa spart usa pentru a intra si a evacua persoanele si lucrurile din casa.S-a pus sigiliu pe usa si lucrurile din casa au fost depozitate in alte spatii ale primariei.De atunci am si cardul poprit .Care ar fii procedura de ridicare a Poprirei.Aceasta fiind de o datorie de 5000 de lei.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:39, 9 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poprirea se ridica dupa ce terminati de achitat ce datorati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu cipry_blue cipry_blue Buna ziua! In momentul in care la firma unde lucrez s-au virat banii in contul angajatilor am fost singurul care aveam contul de salariu 0. In urma ... (vezi toată discuția)
Depozitele bancare la termen pot fi executate silit? ContSters379576 ContSters379576 ÎNTR-O SITUAȚIE DE EXECUTARE SILITĂ ȘI POPRIRE A CONTULUI CURENT. Contul curent la bancă este gol, dar sunt depozite în lei cu contract la termen, care ... (vezi toată discuția)
Cum pot opri o poprire instituita unui contract de credit? adriane1 adriane1 Buna ziua, Am urmatoarea problema: mi-a fost instituita o poprire pe toate conturile din banci inclusiv pe contul unui card de credit ceea ce face ... (vezi toată discuția)