avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plângere penală
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plângere penală

Am fost izolată la locul de muncă conform ordonanței 8 militare si hrana o gătea cantina de ajutor social pentru cei izolați si beneficiari.A fost o mâncare prost gătită și tot am făcut observații in sensul că pulpele la mijloc aveau sânge,era osul negru, mâncarea nu avea nici minimul de gust,iar intr o zi de joi m am dus la administrator și i am dus o supă de găluște opărite de fierte nu se mai punea problema,si i am arătat si am ridicat tonul ,si domnul m a înjurat ,m a facut curvă, mă făcut parașută si alte feluri care nu vreau sa le scriu aici , Înafara de asta am postat pe facebook hrana care o primeam si am scris 3 mese pe zi , după 20 minute a apărut hrana rece care noi nici nu știam că avem dreptul la hrana rece ,deci nu am primit hrana rece in zilele precedente . Întrebarea este pot sa i fac plângere penală pentru cuvintele adresate si sesizare la locul de muncă pentru cele descrise mai sus sau la poliție .Sunt asistent medical si conform legii eu ar trebui sa gust mâncarea si da i dau aviz dar semnatura mea nu există nicăieri pentru mi s a spus sa mi văd de treabă
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Mai 2020
ciobanuclaudia, utilizator

Alte discuții în legătură

Esecuri culinare Ares-3 Ares-3 In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)
Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)
Mancati sanatos!!(?) nucu$ nucu$ [b]Concluzie nutritionista[/b] Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii: (Este o usurare ... (vezi toată discuția)