Bună seara, va rog daca mă puteți ajuta cu un sfat in legătură cu ce as putea face în situația în care mă aflu momentan.
Am achiziționat o casa cu teren într-un sat din județul Timiș, totul a decurs normal m-am înțeles cu vânzătorii asupra prețului, casei, și suprafața totală a terenului 1475 mp total (trei frați) mers la notar scos cf, fiscal certificat energetic tot ce trebuie, sa făcut contractul de vânzare/cumparare și așteptând înscrierea dreptului de proprietate în cf, mă trezesc că în cf-ul cel nou apare cota de 1/1 din casa și cota de 820mp/1475 mp. Deci pe scurt am luat țeapă cu 655 mp. Va rog să mă sfătuiți ce este de făcut, până săptămâna viitoare când am sa consul un avocat.
ce scrie in actul dvs de vanzare ? Poate fi o eroare materioala care se poate indrepta.
Mergeti la notarul respectiv sa verifice.
nu ati citit si dvs actul inainte sa il semnati ?
Bună dimineața, in C-V scrie suprafața de 1475mp conform cf-ului atașat la dosar înaintea semnarii contractului.
Mulțumesc!
gi-jane2 a scris:
ce scrie in actul dvs de vanzare ? Poate fi o eroare materioala care se poate indrepta.
Mergeti la notarul respectiv sa verifice.
nu ati citit si dvs actul inainte sa il semnati ?
Un motiv trebuie să existe. Va dati seama ca nu ar fi putut să scrie "din burta" 820 m.p". Si mai ales că actul a fost verificat si de asistentul registrator de la Biroul de Carte Funciară, cu ocazia intabularii.
Mergeți cu actele la biroul notarial si întrebați.