avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Apt limitat...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Apt limitat...

Bună ziua..În anul 2016 am fost incadrat de comisia centrala de expertiza medico-militara Bucuresti cu apt-limitat cu urmatoarle recomandari: interzis port arma, instructie, misiuni, serviciu permanenta, efort fizic, in urma unei crize grand-mall in timp ce eram in timpul desfasurarii unui exercitiu, nefiind atunci catalogat ca accident de munca.De atunci sunt incadrat cdt.grupa dar îmi desfășor activitatea în cadrul unui birou. Recent comandantul a rămas surprins de faptul că eu nu am dreptul de port armă,având nevoie de personal in misiuni. Sub formă de promisiune sau amenințare, nici eu nu știu cum să o iau, mi-a comunicat că nu este posibil ca cineva care lucrează in MAPN să nu poarte armament și că o sa vadă ce face cu mine. Întrebarea mea este: poate să îmi facă ceva,eu vreau să rămân în sistem în continuare, am 13 ani de caschetă mi-ar trebui încă 2 ani ca să am dreptul la pensie militară.Menționez că în acești ani am avut numai calificative de FB și mi-am îndeplinit toate îndatoririle fară probleme de nici un fel.Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: yoyosen , utilizator 19:51, 11 Mai 2020
Poate sa ceara esalonului superior sa va retrimita la Comisia centrala de expertiza medico-militara pentru o noua expertizare. Nu stiu ce va hotari comisia de aceasta data.
Mulțumesc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

nedumereire babacu60 babacu60 -am activat in cadrul MApN-in perioada 1973-1981-ulterior, am desfasurat activ in sist.civil pana in anul 2001;fiind operat pe cord-am fost pensiomat gr-2 de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate nerevizuibila asofronie asofronie Sunt pensionat medical gradul 3,militar,anul nasterii 05.01.1968,stagiul complet de cotizare conform anexei 6, in decizia de pensionare specifica- pensionare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea nevoie de o informatie barbat , nascut in ... crisim crisim buna ziua, as avea nevoie de o informatie barbat , nascut in 1970, beneficiar de pensie de invaliditate in sistemul public de pensii unde am cotizati 10 ... (vezi toată discuția)