avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumparare

Buna dimineata
Am cumparat un imobil (casa+ teren)undeva in zona rurală, dupa ce am semnat contractul de vanzare cumparare , si ne am ocupat de imobil, am constatat ca imobilul era racordat la Rețeaua de apa curenta-potabilă, ulterior mi a spus vânzătorul ca a uitat da ne spună , fiind mai de curand racordat, neavând datorii de plata la apa, este cu plata la zi
Maine o sa ma duc la Primarie sa trec contractul pe numele meu
Este vreo problema ca nu a declarat la notar ca este racordat la rețeaua de apa?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:11, 10 Mai 2020
Atât timp cât nu are datorii, nu e nicio problemă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare PetrachePetrutaAncuta PetrachePetrutaAncuta In data de 18.07.2014 am vandut un imobil unor concubini. In contractul de vanzare cumparare declar ca nu a fost scos din circuitul civil, nu exista niciun fel ... (vezi toată discuția)
Poate un dezvoltator sa-ti taie accesul la uitilitati daca nu este constituita o asociatie de proprietari? Lazar69 Lazar69 Buna ziua, Banca si fondul de garantare mi-au aprobat cererea de creditare pentru achizitionarea un apartament intr-un bloc construit in 2017 cumparand de ... (vezi toată discuția)
Problema cadastru magda2007 magda2007 Caz: proprietari -sot-sotie : casa+teren intravilan drept 50% fiecare. Doresc sa vanda o parte din teren, fac cadastru la casa + teren ca nu aveau, dupa ... (vezi toată discuția)