avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Notificare prin executor judecatoresc
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Notificare prin executor judecatoresc

Bună ziua,

Am rugămintea sa ma ajutați cu ceea ce presupune notificarea prin intermediul executorului judecătoresc.
Am nevoie de informații și de sfaturi privind aceasta procedura pentru furnizorul de energie electrica. Pe scurt, este vorba despre o factura foarte mare transmisa de furnizor prin care mi s-a impus sa plătesc de 2 ori o cantitate de energie electrica întrucât la trecerea de la un sistem de facturare la altul, s-a produs o greșeală. Menționez ca am avut o lunga corespondenta cu furnizorul care a avut abordări diferite și niciuna dintre ele corecta, de asemenea, am sesizat și ANRE care a dispus sa fiu contactata de furnizor în vederea găsirii unei soluții. Aceasta propunere a fost ignorata de furnizor și, practic, de 3 luni banii mei sunt blocați (am plătit acea factura pentru a nu risca sa rămân fără energie).
Va rog sa ma ajutați cu un sfat referitor la notificarea prin intermediul executorului judecătoresc. Menționez ca am de gând și sa ii dau în judecata dacă nu va funcționa nimic altceva.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2020
Mihaela0215, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela0215 , utilizator 16:23, 11 Mai 2020
Mai bine ati contacta un avocat, acesta va poate ajuta si in eventualitatea unui proces.
Ati revenit la ANRE si ati spus ca nu ati fost contactata de furnizor?
Poate asa primeau si o amenda...
Da, am revenit, le-am comunicat și i-am întrebat pe cei de la ANRE dacă pot sau nu sa facă ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificate verzi dirina2 dirina2 Buna ziua! Am primit o factura de la Electrica pentru plata certificatelor verzi pe o perioada de cateva luni a anului 2012 si aceasta are o suma foarte ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie furnizor energie electrica pana in martie ... sorinv sorinv Recuperare datorie furnizor energie electrica Pana in martie 2022 am avut contract, in calitate de persoana fizica, cu ADERRO dupa care ne-a preluat ELECTRICA ... (vezi toată discuția)
Bună. societate comercială am trecut de la un furnizor de energie ... Kenservice Kenservice Bună. Societate comercială am trecut de la un furnizor de energie electrica la altul. La scurt timp s a defectat contorul electric, imediat ce am sesizat am ... (vezi toată discuția)