avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parintii ma dau afara din casa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parintii ma dau afara din casa

Buna ziua. Am 16 ani, locuiesc in jud Brasov si am un prieten din jud. Alba. Vreau sa merg sa ma vad cu el o data pe luna, si mama mea ma ameninta ca ma da afara din casa. Fiind minora are dreptul sa ma dea afara din casa?
Cel mai recent răspuns: MarkKase777 , utilizator 16:04, 12 Mai 2020
Buna ziua,
Nu prea are voie sa te scoata afara din casa, momentan esti in ingrijirea dumneaei.
Dar tu si prietenul tau puteti avea probleme legale daca pleci la el (mai ales in perioada asta, cu toate restrictiile de circulatie...).
Daca primesti vreo amenda, la cine mergi sa o plateasca?
Nu te baza pe neica nimeni gen (prietenul meu),la doar 16 ani.Asculta-ți părinții!!!!

serban.darius95 a scris:

Buna ziua. Am 16 ani, locuiesc in jud Brasov si am un prieten din jud. Alba. Vreau sa merg sa ma vad cu el o data pe luna, si mama mea ma ameninta ca ma da afara din casa. Fiind minora are dreptul sa ma dea afara din casa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va implor ajutatima oarecare oarecare Sunt disperat sunt in ultimul stagiu de teroare mi-e teama de mine:(( Am sa incep cu mama decedata tata acoolic eu si sora mea locuiam la bunica pana cand ... (vezi toată discuția)
O nelamurire ! stefanolivia stefanolivia Buna,am o prietena in varsta de 16 ani si 5 luni care vrea sa fuga de acasa din diferite motive.Imi doresc sa o gazduiesc pentru ca stiu prin ce trece,dar mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, părinții mei au o locuință, deci proprietari sunt ... bimola bimola Buna ziua, părinții mei au o locuință, deci proprietari sunt mama și tata. In acel apartament locuiește sora mea, care a divorțat, împreună cu fetița ... (vezi toată discuția)