avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare Judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare Judecatoreasca

Buna ziua,

In contextul ca am facut granituire cu Hotarare Judecatoreasca din care rezulta ca vecinul ocupa 35 mp. construiti abuziv pe terenul meu unde locuiesc 1 familie.
Nu am facut Executare Judecareasca deoarece nu doresc sai demolez cat traiesc deoarece sunt batrani trecuti de 65 de ani si ce act se poate face la Notar precum cat traiesc sa nui demolez dar copii dupa moartea parintilor sa nu vina sa pretinda terenul constructiei abuzive si dupa moartea parintilor sa demoleze ei . Acte notariale definitive si irevocabile.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: 28noi , utilizator 22:50, 15 Mai 2020
Încheiați o astfel de înțelegere printr-un act autentic, încheiat la un notariat, prin care vecinii să se oblige în mod irevocabil, ca într-un termen să vă restituie terenul.
Buna Seara,

Va multumesc frumos pentru raspuns.

Va rog daca imi puteti spune care termenul limita de a face aceasta intelegere notariala din momentul care sa dat Hotarirea Judecatoreasca Definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In 2005 am incheiat un contract de vanzare cumparare cu parintii ... Elenna25 Elenna25 In 2005 am incheiat un contract de vanzare cumparare cu parintii mei si am obtinut un teren, eu fiind casatorita. bunul fiind in devalmasie. Terenul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Obligare demolare puț făcut pe linia de hotar Sergiooo Sergiooo Buna seara, am cumparat un teren de la o bunica am act de vanzare cumparare prin instanta, act autentic de la istanta definitiv si irevocabil tot si pe linia ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren in fapt adinutza.2008 adinutza.2008 Sunt proprietarul unei case si a terenului aferent acesteia potrivit Certificatului de mostenitor nr..../...... de la parinti. In timpul vietii vecinul meu a ... (vezi toată discuția)