avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de risc maternal

Buna ziua, pe perioada stării de urgență, concediile de risc maternal nu au necesitat viza medicului de medicina muncii. Cum se va proceda pentru luna mai, având în vedere că starea de urgență încetează din data de 15, iar medicul de familie a eliberat concediul, la inceputul lunii mai? Va fi nevoie de viza de la medicina muncii? Multumesc. Gabriela
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 10:41, 14 Mai 2020
Urmează să se reglementeze, probabil, tot printr-o Ordonanță, în cazul în care se instituie starea de alertă. În funcție de ce va prevedea noua reglemetare legală veți acționa, iar dacă aveți dubii e cel mai bine să-i întrebați pe medii respectivi - cel de medicina muncii, prin intermediul angajatorului dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.o.s ronna ronna Buna ziua, Sunt insarcinata in 11 sapt. si vroiam sa va intreb daca imi pot lua concediu medical pentru risc maternal de 120 zile. Lucrez la un salon de ... (vezi toată discuția)
Acte de la medicina muncii Davidescu Nicoleta Davidescu Nicoleta Buna Ziua!Doctorul ginecolog mia dat risc maternal deoarece am avut 2 internari cu eminenta de avort si probleme cu rinchii si mia recomandat repaus total fara ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda concediul de risc maternal adelyna87 adelyna87 In ce conditii se da concediul de risc maternal si pe ce perioada? Eu sunt in a 4 a luna de sarcina si imi este f rau. Am avut deja 23 de zile de medical de la ... (vezi toată discuția)