avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere apel

se poate trimite cererea de apel prin email?în ce conditii?Multumesc.
Varianta ideala ar fi prin posta cu confirmare primire.Se poate depune și prin mail intrati pe site-ul instanțe,i găsiți adresa de mail si trimiteți.apelul respectiv .
Ultima modificare: Marți, 12 Mai 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Eu sincer am depus numai prin e-mail în ultimele doua luni si nu a fost nicio problemă, s-a înregistrat apelulul!
Însă să-l semnați olograf!
Eu le transmit prin e-mail, dar și prin poștă, cu confirmare de primire. Atenție la comunicarea prin e-mail, în mod ideal aveți opțiunea ”send receipt/confirmare primire”, care este echivalentul unei confirmări de primire emisă de serviciul Poșta Română.

Atenție și la ore, la transmiterea prin e-mail să aveți confirmarea că a fost depusă cererea de apel în timpul programului de lucru al Registraturii instanței respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratiile depuse online se mai duc la vizat? jannka jannka declaratiile ce se depun online(itm,cass,cas,finante ,somaj) -bihor-oradea ,dupa confirmarea de primire se mai duc la vizat sau se depun numai in urnele ... (vezi toată discuția)
Se poate depune o plangere contraventionala direct pe e-mail-ul instantei, cu semnatura electronica atasata? giv giv Este valabila - din punct de vedere procedural - plangerea contraventionala depusa pe adresa de email a judecatoriei competente sa judece cauza specificata pe ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)