avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire salariu imputernicit in contul altei persoane
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire salariu imputernicit in contul altei persoane

Buna seara. Daca sotul are o poprire si incaseaza salariul in contul sotiei, pe care este si imputernicit, este posibil sa fie blocate conturile sotiei? Sau sa pateasca ceva sotia din punct de vedere juridic atata timp cat acum angajatorul este obligat sa plateasca acea parte de 1/3 din salariu? Multumesc frumos pt eventualele raspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 12 Mai 2020
Cos.yo, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:41, 13 Mai 2020
poprirea nu poate depasi 1/3 din salariu pt un singur creditor, asa ca sotul, poate ce face ce vrea cu restul de salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu in contul sotiei smart28 smart28 Buna ziua. Am probleme cu achitarea datoriei catre banci (un credit de nevoi personale simplu). Momentan primesc salariu \"in mana\", insa va trebui sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Card salariu blocat dannyc dannyc Buna seara/ziua, Am o problema: am un credit la banca X si in ultimile 2 luni nu am mai reusit sa achit ratele complet - am achitat doar 30% din rata, iar ... (vezi toată discuția)
Poprire stefan_ctin stefan_ctin buna seara am si eu o problema legata de o poprire as vrea sa stiiu si eu executorul judecatoresc a zis ca are un ordin judecatoresc ca sa faca poprirea dar ... (vezi toată discuția)