avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate ce obligatii am
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

ce obligatii am

Am dus Tv-ul la reparat dar nu l-au reparat ca nu au putut sau nu au stiut dar i-mi cer 25 Ron. Este normal
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:35, 13 Mai 2020
Eu zic ca este normal.
Dumnealor nu au de unde stii ce probleme are televizorul dvs. pana nu il demonteaza si verifica...
Asta se numeste Constatare si se plateste mai peste tot.
Acum, ca nu-l pot repara... asta este alta problema ( si nu cred ca v-au cerut bani pentru asta).
Acum macar stiti ce are si data viitoare intrebati pe altcineva daca ii pot repara defectul constatat de ceilalti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tv cumparat online, defect Mihaiela-Alina Mihaiela-Alina In data de 27.02.2018, am facut o comanda de pe site Ideall. ro pt un televizor. Am primit coletul in data de 28.02.2018. Coletul a fost verificat, nu prezenta ... (vezi toată discuția)
Probleme cu televizorul, ce drepturi am ? laurentiuo laurentiuo am cumparat acum aproximativ 2 luni un televizor led. inca de la inceput am avut probleme cu el in sensul ca mi se deformeaza imaginea ca si cum ar pierde ... (vezi toată discuția)
Laptop defect altex, refuza reparația Viviana22. Viviana22. Buna, acum un an jumătate am cumpărat un laptop de la altex. Acesta avea un defect la difuzoare ceea ce nu mi-a fost vizibil în perioada de retur (14 zile) ... (vezi toată discuția)