avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Disparitia concediului medical
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Disparitia concediului medical

Intre 30mar-3apr am avut o conjunctivita alergica de la sb date de ADP s3 de la subst.date pe copaci si iarba de frica coronavirusului.Medicul de fam a zis sa nu vin in per aia la cabinet"ca e corona,ca primeste doar urgente".Asa ca pe baza adev de asigurat medical scanat pe whats app,mi a eliberat certificatul de conc mednat tot pe whats ap.M au sunat de la servici sa l aduc.M am dus la MF sa l ridic...nu e ..."ca am venit si l am ridicat,si nu mai tin eu minte"...Asa ca mi a dat copie dupa exemplarul verde scriind pe el"duplicat"Ce i de la servici vor originalul-formularele alb+roz.Eu stiu ca in per de pandemie s au admis si acte prin scanare.Ce pot face?

Alte discuții în legătură

Presedinte asociatie ContSters364287 ContSters364287 Buna ziua, Ne confruntam cu mai multe probleme la nivelul asociatiei pentru conduita si managementul asociatiei. 1. Conduita Noi locatarii asociatiei ... (vezi toată discuția)
Caini vagabonzi cricri1 cricri1 Ma intereseaza cum m-as putea apara de haitele de caini vagabonzi fara a incalca legea ? Din cate inteleg eu, nefiind specialist in drept, la ora actuala, ... (vezi toată discuția)
Haideti sa scriem povesti! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Istoria lui Yakov-povestitorul Binecuvântat şi slăvit fie numele Domnului peste lumea pe care El a facut-o prin voia Sa! Am să vă spun acum o poveste. ... (vezi toată discuția)