avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul medical se inregistreaza ca vechime in munca?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul medical se inregistreaza ca vechime in munca?

Buna ziua,

Doresc sa fac o operatie cu laser la ochi si o sa am nevoie de cateva zile de concediu. Ma gandeam sa solicit concediu medical medicului, pentru a nu consuma zile din concediul de odihna.
Intrebarea mea este daca se inregistreaza concediul medical ca vechime in munca.

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2009
rusugaby, utilizator
Cel mai recent răspuns: rusugaby , utilizator 17:11, 14 Decembrie 2009
Da, atata vreme cat se retin din indemnizatia de incapacitate temporara de munca contributiile la asigurarile sociale si la asigurarile sociale de sanatate.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spitalizare in timpul concediului fara plata ramiha ramiha Buna ziua, O cunostinta a mea este in urmatoarea situatie: In timpul unui concediu fara plata pe care si-l luase pt rezolvarea unor probleme personale, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in timpul concediului de odihna MCM1 MCM1 Buna ziua, Am o intrebare mai delicata, consider eu, sotia mea este asistent medical si in urma cu cativa ani a suferit o interventie chirurgicala, in ... (vezi toată discuția)
Concediul medical dupa concediu fara plata LoreG LoreG Buna ziua, Doresc sa stiu daca se poate lua concediu medical dupa concediu fara plata (pentru formare profesionala) si in ce conditii? Mentionez ca durata ... (vezi toată discuția)