avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Stimulent de insertie - faliment firma
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Stimulent de insertie - faliment firma

Sunt medic stomatolog si angajatorul m-a anuntat ca va inchide cabinetul ca urmare a situatiei actuale (Covid-19). Eu sunt in stimulent de insertie din 04.2020. Ce pot face sa nu pierd stimulentul? Daca schimb angajatorul se pastreaza stimulentul de insertie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 14 Mai 2020
Daca schimbati angajatorul se pastreaza stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent inserție Mirabelabutnar Mirabelabutnar Bună ziua, ma interesează sa stiu daca o companie te poate concedia atât timp cât iei stimulentul de inerție? Privind situația de față este posibil ... (vezi toată discuția)
Stimulent covd personal din sănătate claudia.24 claudia.24 Buna ziua as vrea sa va rog daca se poate sa ma ajutati ,Lucrez in sanatate si as vrea sa va intreb Stimulentul de Covid de 2500lei se acorda in stare de ... (vezi toată discuția)
Concediata indemnizatie copil Andrei9208 Andrei9208 Buna ziua, M-am reintors mai devreme la munca pentru a beneficia de stimulentul de insertie creste copil, lucrez de o luna jumatate la o firma la care aflu ... (vezi toată discuția)