avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere

Bună ziua ! Nora mea esre în concediu de maternitate de 1 An și 9 luni . Acuma a aflat de la Firma unde a lucrat că contractul ei de muncă a fost desfăcut imediat după ce a rămas în maternitate . Nu a fost anununțată de nimeni . Ce se poate face în acest caz ? Vă mulțumesc !
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2020
Cristea Angela Maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristea Angela Maria , utilizator 23:48, 21 Mai 2020
Vă mulțumesc frumos pentru răspunsuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata cata8 cata8 Sunt insarcinata. In prezent sunt in concediu medical.Contractul expira pe 19.07.18. Patronul este obligat sa-mi prelungeasca contractul de munca ? Va ... (vezi toată discuția)
Contract munca perioada determinata lure lure Buna ziua. Am incheiat un contract de munca pe perioada determinata, in prezent in al 2-lea an de prelungire(expira la 15 ianuarie ). Sunt insarcinata si ... (vezi toată discuția)
Concediu de materninate in perioada contractului de munca pe perioda determintata raducup27 raducup27 buna ziua, daca se intra in concediu de maternintate cu o luna inainte de incheierea contractului de munca pe perioada determinata, contractul de munca se ... (vezi toată discuția)