avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Raportare/stergere birou de credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Raportare/stergere birou de credite

Buna ziua,

In 2016 banca a cesionat o creanta catre un recuperator iar in 2018 a raportat aceasta cesiune de creanta catre biroul de credit cu mentiunea " cont cumparat de alt creditor" . Mentionez faptul ca am fost instiintat despre aceasta raportare cu 15 zile inainte de a fi efectuata. Am cautat regulamentul biroului de credit sau alte informatii referitoare la raportarile catre biroul de credit dar nu am gasit nimic clar. Intrebarea mea este daca pot cere bancii stergrea acestei raportari, din moment ce in momentul raportarii, banca nu mai detinea aceasta creanta. aceasta fiind cesionata cu mai mult de doi ani de zile inaintea acestei raportari. Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2020
Cata2010, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita StefanMM StefanMM Buna ziua, Acum cateva zile am gasit la posta o instiintare/notificare de la BEJ XX prin care ma informeaza ca la data 30.06.2016 Banca Y a cesionat creanta ... (vezi toată discuția)
Date personale banca/recuperator credit oviav oviav Buna ziua, Am solicitat de la o banca o adresa de inchidere a creditului raportat la Biroul de Credit. Creditul era din 2008 si a fost predata(vanduta) ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita Cata2010 Cata2010 Buna ziua si va multumesc inca de la inceput pentru timpul acordat pentru a citi aceasta postare .vin catre dumneavoastra cu o speta destul de complicata si ... (vezi toată discuția)