avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenitori

La data de 12 ianuarie 2018, lui M i se comunica hotararea judecatoreasca prin care i s-a respins in prima instanta cererea de chemare in judecata indreptata impotrica lui A. M decedeaza insa la 18 ianuarie 2018. In situatia prezentata, daca hotararea este susceptibila de apel in termenul general de 30 de zile, mostenitorii lui M:

a) pot decla apel in perioada ramasa pana la implinirea termenului de 30 de zile;
b) pot declara apel intr-un nou termen de 30 zile, care curge de la data unei noi comunicari a hotararii pe numele mostenirii, la cel din urma domiciliu al partii;
c) pot declara apel in termenul initial de 30 de zile, dar care se prelungeste de drept cu zilele in care termenul de apel a fost suspendat.
Cel mai recent răspuns: avocat , Avocat 16:49, 14 Mai 2020
Daca ma puteti ajuta cu un raspuns la aceasta grila, va rog! Multumesc
raspuns corect b)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanța de fond a pronunțat hotărărea și a stabilit termen ... Cami2014 Cami2014 Instanța de fond a pronunțat hotărărea și a stabilit termen de 10 zile pentru declararea apelului, Hotărârea mi-a fost comunicată în data de 09 ... (vezi toată discuția)
Apel sentinta cod rutier RazvanG91 RazvanG91 Buna ziua, Am avut un proces civil pe o speta din codul rutier. Ieri a fost termenul la care s-a judecat si am vazut pe site-ul curtii de apel la care ... (vezi toată discuția)
Caile de atac intr-un proces de divort valentin_76 valentin_76 Buna seara! As avea si eu urmatoarea problema asupra careia doresc, daca se poate, sa ma lamureasca cineva: care sunt caile de atac intr-un proces de divort, ... (vezi toată discuția)