avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical curator în numele bolnavului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical curator în numele bolnavului

Buna ziua,poate curotorul sa beneficieze de concediu medical in numele bolnavului?Ce lege iti confera acest lucru daca bineinteles se poate?

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil bolnav adela79 adela79 Buna ziua. Am o problema legata de o salariata care a nascut, mai are o saptamana si expira concediul de maternitate (cele 126 zile). De concediu pentru ... (vezi toată discuția)
Maternitate carmencj carmencj Buna-ziua as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva si anume:sunt in concediu pt ingrijirea copilului bolnav de la 5 la 6 ani si as vrea sa mai fac ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa imi spuneti daca pot beneficia de concediu ... vasilica90 vasilica90 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca pot beneficia de concediu medical pentru ingrijirea copilul bolnav ( copilul are 4 ani) daca eu lucrez de 8 ani la ... (vezi toată discuția)