avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociație/întreținere bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociație/întreținere bloc

Bună seara,

Asociația nu deține suficienți bani pt cumpărarea unui produs. Se poate cumpăra acel produs pe persoană fizică urmând ca apoi ca acea persoană să nu mai achite întreținerea o lună, două în contul produsului respectiv?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:21, 15 Mai 2020
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un proprietar poate plati in avans intretinerea iar asociatia sa cumpere ce-i trebuie cu acei bani.

E un alt mod de a spune ceea ce vreti sa faceti.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este problema care tine strict de interesul asociatieid e proprietari si de profesionalismul contabilului
In situatia in care se accepta achitarea si achizitionarea produsului de catre un proprietar este necesar ca asociatia de proprietari prin reprezentant legal sa inticmeasca un document legal care sa intruneasca calitatile de document contabil in baza caruia ulterior contabilul asociatieid e proprietari sa poata realiza stornarea sumei dintr-un cont in altul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul asociației de proprietari a fost înlocuit de ... GCucu GCucu Administratorul asociației de proprietari a fost înlocuit de adunarea generală. Însă refuza sa predea chitantiere și documente mai vechi de doi ani, pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare -cumparare apartament cu restante la intretinere aalexa aalexa Buna ziua! Am si eu o problema: doresc sa achizitionez un apartament de la o vecina. Problema este ca nu are succesiunea facuta si nu are nici bani sa o ... (vezi toată discuția)
Incasare bani de care asociatie Mihaela Raluca14 Mihaela Raluca14 Buna ziua, am ramas cu o datorie de 3 luni la intretinere in valoare de 750 de lei, am vrut sa achit jumatate din aceasta suma, dar casiera si administratorul ... (vezi toată discuția)