Buna ziua, am ramas cu o datorie de 3 luni la intretinere in valoare de 750 de lei, am vrut sa achit jumatate din aceasta suma, dar casiera si administratorul blocului mi-au refuzat banii si nu vor sa incaseze decat toata suma, cu alte cuvinte intentia lor este sa ramanem cu acea datorie ca sa poata trimite la avocat dosarul nostru si sa mai achitam si acolo o suma de bani, este vreo lege care sa ne interzica plata partiala a datoriei sau o lege din care sa reiasa ca sunt obligati sa imi incaseze orice suma de bani ca administratie?
Mentionez ca nu vor sa imi dea contul bancar pentru a le vira banii.
Multumesc!
Atitudine administratorului de imobil reprezinta un evident abuz
Dv pentru a face dovada interesului sa nu va inregistrati cu debite comunicati suma prin mandat postal cu confirmare de primire si astfel veti fi protejat in eventuala actiune in instanta
Nu este necesar sa comunicati suma in cont bancar,
Expediati suma pe adresa asociatieid e proprietari,eventual direct a presedintelui de asociatie copnsemnand in clar ce reprezinta suma
Interesul asociatiei este de a percepe orice suma achitata in contul cotel de intretinere
Daca spuneti ca ati ramas cu o datorie...nu cumva este ceva mai vechi,care implica si niste penalizari?Daca da,si dvs ati spus ca vreti sa platiti numai intretinerea,nu se poate.