avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Verificare înregistrări facturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Verificare înregistrări facturi

Cum pot verifica daca contabila a inregistrat toate facturile mele de la firma ?
Cel mai recent răspuns: Conta Orasanu , Consultant fiscal 14:19, 20 Mai 2020
Buna ziua,
Pe baza unei verificari a evidentei contabile efectuata de un profesionist contabil .
Buna ziua.
Daca doriti sa verificati inregistrarea in evidenta contabila a facturilor/documentelor puse la dispozitie persoanei care se ocupa de aceasta operatiune, va recomand sa analizati documentul intitulat "Registrul jurnal" al lunii/perioadei pe care doriti sa o verificati. Acesta este unul dintre documentele care trebuie sa existe in dosarul lunar cu acte contabile (sau sa va fie pus la dispozitie in format electronic).
Daca doriti o verificare mai complexa, se poate apela la un profesionist contabil, asa cum a mentionat anterior si Audit Vic Cont.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2020
Conta Orasanu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre registrul jurnal si cel de casa danielgiurgiului danielgiurgiului Am inteles ca registrul de casa al unei asociatii de propietari cuprinde toate platile , facturile care se platesc dar nu stiu care este diferenta dintre ... (vezi toată discuția)
Pfa registre electronice bucur_adriana bucur_adriana daca am un pfa, pot sa tin registrele de vanzare, cumparare, incasari si plati electronic? trebuie sa instiintez la finante ....sau care e procedura ? va ... (vezi toată discuția)
Registru intrari-iesiri Ralluu Ralluu Se poate tine Registrul de intrari-iesiri in format electronic? (vezi toată discuția)