avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Verificare înregistrări facturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Verificare înregistrări facturi

Cum pot verifica daca contabila a inregistrat toate facturile mele de la firma ?
Cel mai recent răspuns: Conta Orasanu , Consultant fiscal 14:19, 20 Mai 2020
Buna ziua,
Pe baza unei verificari a evidentei contabile efectuata de un profesionist contabil .
Buna ziua.
Daca doriti sa verificati inregistrarea in evidenta contabila a facturilor/documentelor puse la dispozitie persoanei care se ocupa de aceasta operatiune, va recomand sa analizati documentul intitulat "Registrul jurnal" al lunii/perioadei pe care doriti sa o verificati. Acesta este unul dintre documentele care trebuie sa existe in dosarul lunar cu acte contabile (sau sa va fie pus la dispozitie in format electronic).
Daca doriti o verificare mai complexa, se poate apela la un profesionist contabil, asa cum a mentionat anterior si Audit Vic Cont.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2020
Conta Orasanu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre registrul jurnal si cel de casa danielgiurgiului danielgiurgiului Am inteles ca registrul de casa al unei asociatii de propietari cuprinde toate platile , facturile care se platesc dar nu stiu care este diferenta dintre ... (vezi toată discuția)
Pfa registre electronice bucur_adriana bucur_adriana daca am un pfa, pot sa tin registrele de vanzare, cumparare, incasari si plati electronic? trebuie sa instiintez la finante ....sau care e procedura ? va ... (vezi toată discuția)
Registru intrari-iesiri Ralluu Ralluu Se poate tine Registrul de intrari-iesiri in format electronic? (vezi toată discuția)