avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Usa garaj subteran
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Usa garaj subteran

Buan ziua. Intr-o parcare subterana cu mai multe locuri sunt 3 locuri de parcare delimitate in spate, stanga si dreapta de zidurule de sustinere al imobilului. In fata parcarilor a fost montata a usa de garaj cu telecomanda, astfel cele 3 locuri sunt inchise. Lucrarea este veche de 3 ani. Va rog sa imi spuneti care este modalitatea de intrare in legalitate, de ce document/aviz/expertiza este nevoie? Legea 50 spune ca daca constructia(desi aici este vorba doar o usa, nu o constructie) este mai veche de 3 ani, se poate inscrie constructia fara sa fie necesara autorizatie de construire, este nevoie de ceva expertiza cum ca corespunde din punct de vedere al sigurantei.
Ma puteti ajuta, va rog, cu un sfat?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inchidere boxa subteran Robertcj Robertcj Buna ziua. Exista un imobil cu parcare subterana a 24 de locuri, ale mele 2 locuri fiind retrase, si imprejmuite cu ziduri de beton, in 3 parti, laterale ... (vezi toată discuția)
Bună seara locuiesc într-un bloc care are parcare subterana ... Ravex Ravex Bună seara Locuiesc într-un bloc care are parcare subterana (garaj),unde sunt mai multe locuri de parcare a acelor ce locuiesc in bloc Problema este ... (vezi toată discuția)
Modificari parcare in garaj subteran DiAntCr DiAntCr Buna ziua, locuiesc intr-un complex de 3 imobile care are parcarile in garajul subteran aflat sub aceste blocuri. Fiecare apartament are locul lui ... (vezi toată discuția)