avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara Locuiesc într-un bloc care are parcare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara Locuiesc într-un bloc care are parcare subterana ...

Bună seara
Locuiesc într-un bloc care are parcare subterana (garaj),unde sunt mai multe locuri de parcare a acelor ce locuiesc in bloc
Problema este următoarea : cei care au parcări subterane ne interzic trecerea pe acolo (au doar ei telecomanda la garaj) pe faptul că e prop privată.....si ei au dreptul sa voteze dacă ne lasă sau nu sa avem acces de ieșire prin garaj (blocul arw o ieșire principala doar)
Liftul coboară până acolo, exista o ușă care dă din scara blocului in garaj.. Practic e cale de acces......
Ei susțin că nu avem niciun drept acolo (țevile, aerisirile, cablurile tv a blocului trec pe acolo)
Mulțumesc pt eventualul răspuns
Cel mai recent răspuns: Ravex , utilizator 22:10, 2 Iunie 2022
Verificati va actele de proprietate si vedeti cum este identificat acel spatiu, Aproape sigur vorbim despre un spatiu comun, de instalatii care deservesc proprietatea comuna.
Parcarea subterana repreziznta parte comuna
Mulțumesc sper sa înțeleagă altfel nu știu cum am putea o scoate la capăt

ynocentta a scris:

Parcarea subterana repreziznta parte comuna


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc intr-un bloc nou, care are 2 ascensoare auto pentru ... Gabriela Toma Gabriela Toma Locuiesc intr-un bloc nou, care are 2 ascensoare auto pentru accesul masinilor in parcarea subterana, cu acces direct din strada, pe baza de telecomanda, ... (vezi toată discuția)
Spațiul de parcări din subsolul blocului e doar pentru o parte din locatari. cine va suporta cheltuielile pentru această suprafață utilă? okdaniok okdaniok Buna ziua. O intrebare, care pentru unii poate insemna o banalitate iar pt altii este o dilema. Voi expune simplu urmatorul caz, in care imobilul este nou ... (vezi toată discuția)
Salut! de curand m-am mutat intr-un bloc format din 5 scari, ... eavocatciprian eavocatciprian Salut! De curand m-am mutat intr-un bloc format din 5 scari, numerotate de la A la E, fiecare scara cu propria asociatie. In acest bloc exista garaje la ... (vezi toată discuția)