avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cercetare penala furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cercetare penala furt

Buna ziua,
As dori sa stiu cand si in ce conditii suspectii precizati intr-o plangere pentru furt sunt chemati la audieri. Sora mea a despus o plangere pentru furt bunuri personale unde a precizati numele suspectului. A trecut o saptamana iar politistul care se ocupa de caz nu a chemat suspectul la declaratii. As dori sa stiu care este mai exact procedura in acest sens. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
Nicklaus, utilizator
Cel mai recent răspuns: GabrielFlorian11 , utilizator 19:42, 15 Mai 2020
Poate sa il audieze si dupa doua luni.
Si peste cateva luni.
Doar cu avocat se poate urgenta procedura.

Nicklaus a scris:

Buna ziua,
As dori sa stiu cand si in ce conditii suspectii precizati intr-o plangere pentru furt sunt chemati la audieri. Sora mea a despus o plangere pentru furt bunuri personale unde a precizati numele suspectului. A trecut o saptamana iar politistul care se ocupa de caz nu a chemat suspectul la declaratii. As dori sa stiu care este mai exact procedura in acest sens. Multumesc.

Dacă nu ai dovezi sau martori si e doar suspect, cam greu sa pățească ceva sau sa urgenteze pentru tine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie manacristina manacristina Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, daca, in cazul in care, in urma unor acuzatii mincinoase a unui chirias vecin la politie, eu am depus la procuratura o ... (vezi toată discuția)
Lnducerea in eroare a organelor judiciare Roman85 Roman85 Buna Ziua am depus la parchet doua plangeri fata de doua persoane sub aspectul savarsirii infractiunii de inducere in eroare a organelor ... (vezi toată discuția)
Invitatie la sectia de politie pentru declaratie succesiune simircea simircea Socrul meu, in varsta de 72 ani, a fost invitat sa se prezinte de urgenta (invitatia a fost adusa la ora 17.15 si ora de prezentare era 17.30 sau dimineata la ... (vezi toată discuția)