avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am o problema cu un service auto..
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am o problema cu un service auto..

Done TC
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2009
Alexandru_Ivan, utilizator
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 09:18, 15 Decembrie 2009
solicitati un extras de cont al cardului respectiv, astfel puteti dovedi ca banii au fost retrasi din contul dvs pt respectiva plata, iar notificarea lor ramane fara obiect=D>

posibil sa fie doar o eroare la inregistrarea in contabilitate, pt ca sincer nu cred ca va dadea masina pana nu plateati reparatia :O
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2009
new_2009, utilizator
Casiera a gresit a retras mai putin din cont ce vina am eu?
Ce ramane de facut?
Edit later : Sigur stiu ca casiera a gresit pentru ca e imprastiata se vedea pe ea sigur nu a retras suma corecta de pe card dar ce vina am eu dupa atata timp ca ea este incompetenta????
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2009
Alexandru_Ivan, utilizator
daca datoria nu s-a prescris, atunci trebuie sa platiti si diferenta. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda la card.... silviana26 silviana26 Poate sa ma ajute cineva cu privire la aceasta situatie? In septembrie am cumparat de la Media Galaxy un uscator de par, am vrut initial sa-l platesc cu cardul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societatea de recuperare tutipida tutipida M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, ... (vezi toată discuția)
Blocare cont salariu. Draganuta Draganuta Este legal să mi se blocheze cardul de salariu de către un executor judecătoresc pentru o datorie de 3000 roni fără a fi notificat in vreun fel de către ... (vezi toată discuția)