avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Proteste impotriva guvernului in starea de alerta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Proteste impotriva guvernului in starea de alerta

Ce nemultumiri au acesti oameni de ies asa aiurea la protest in plina pandemie?
Parca vor sa zadarniceasca efortul.guvenului si a tuturor celor care au inteles sa respecte restrictiile si recomandarile.
Nu respecta nicio recomandare medicala pentru prevenirea infectarii cu COVID 19.
De la asa ceva se poate ajunge din nou in stare de urgenta daca vor avea loc infectari masive.

Sunt vreo 200 de oameni in Piata Victoriei si recomandarile sunt in sensul sa nu fie persoane care nu locuiesc impreuna sau mai mult de 3 persoane impreuna.
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Stați liniștit, suntem o lume de ignoranți și primul simptom e ca, dacă nu înțelegem cum se întâmplă, științific, anumite lucruri, apar lideri de opinie pseudo-stiintifici. E un fenomen în creștere.
Banuiam eu dar nu am vrut sa spun ceva pana nu ma lamuresc pe deplin...

[ link extern ] /

Se pare ca sunt mult mai multi care sustin ca noul coronavirus nu exista decat credeam ...

In Italia au fost azi 992 de.confirmati pozitiv:

[ link extern ]

Bilanţul deceselor a ajuns la 31.368 de morţi in Italia.

Marea Britanie i-a depasit insa pe toti in Europa.
Eu de la inceput am zis ca vor fi devastati englezii...
Si manifestantii din Piata Victoriei vor sa fi facut si noi la fel.

Nu este timpul pierdut sa ajungem din urma Italia...
Sper sa nu ajungem asa...

Ma mir ca nu a venit la protest si Viorel Catarama ca am inteles ca a iesit negativ la testare...
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Dle coleg nemulțumirile unor oameni legate de restrângerea anumitor drepturi,sunt canalizare în principal de o anumită puțere de la răsărit,prin agenți de influență,trolli,politicieni și posturi tv aservite ,simplii inconștienti.Era acolo un melanj de curente,"doctrine"adepti ai teoriilor conspirationiste,antivaccinistii dar ce m-a socat ca pe lângă pescuitorii în ape tulburi erau și avocati probabil unii cu o agendă proprie altii chemați la ordin etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerile parlamentare din luna decembrie 2020 va par potrivite ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Alegerile parlamentare din luna decembrie 2020 va par potrivite in acest moment? Ar ajuta la reducerea numărului de infectari sau la eradicarea virusului ... (vezi toată discuția)
M-ar interesa dacă are cineva jurisprudenta pe partea cu covid-19. ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI M-ar interesa dacă are cineva jurisprudenta pe partea cu Covid-19. Ma interesează procesele pe partea cu restricțiile. În mod special ma interesează ... (vezi toată discuția)