avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Poate fi trimis un angajat full-time din concediu de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Poate fi trimis un angajat full-time din concediu de supraveghere copil in somaj tehnic, evident fara acrodul acestuia?

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru situatia de mai jos.

In contextul actual am optat sa intru in concediu pentru supraveghere copil la jumatatea lunii Martie. Ulterior am fost anuntata de catre angajator ca au decis sa imi suspende contractul de munca si astfel am intrat in somaj tehnic.

Doresc sa stiu daca este legal sa se faca aceasta trecere fara voia mea de a incheia concerdiul de supraveghere copil.

De asemenea, va rog sa ma ajutati sa clarific si daca dupa incheierea perioadei de suspendare a CIM, 30.05.2020 voi avea posibilitatea sa revin in concediu pentru supraveghere copil pana la data cand ordonantele o vor permite?

Va multumesc.

Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
AndreeaCri, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate cu contract pe perioada determinata popraluca popraluca buna ziua! Situatia mea este urmatoarea: am contract de munca pe perioada determinata pana la data de 31 august 2014. anul aceste in mai trebuie sa nasc si as ... (vezi toată discuția)
Concediu,indemnizatie copil cu jumatate de norma maria85maria maria85maria Buna ziua! Va rog,cineva sa ma ajute.Sunt angajata din 01.03.2012 cu jumatate de norma ,salarul brut de 420 lei.Am ramas gravida in 25.08.2012.Este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ana-cristina 11 ana-cristina 11 Buna seara.Sociatatea la care lucrez a decis sa trimita in somaj tehnic o parte din angajati.Am fost anuntati cu 2 zile inainte de data la care se incepe ... (vezi toată discuția)