avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma - cetatean chinez
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma - cetatean chinez

un cetatean chinez doreste sa-si infiinteze o societate coemrciala cu raspundere limitata, cu asociat unic... nu are drept de sedere in Romania, nu are nimic , este un turist cu viza valabila 14 zile. Poate infiinta SRL-ul, poate fi si administrator? cat costa infiintatul unei soc comerciale?

Ultima modificare: Marți, 4 Iulie 2006
Toth Sz., utilizator
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 19:39, 16 Iulie 2006
da, poate

taxe aproximativ 600 lei
la Registrul comertului te costa aprox.300 Ron, dar iti trebuie si specimen de semnatura -in calitate de administrator si declaratie ca nu are domiciliul in Romania si nu are datorii fiscale fata de statul roman, ambele la notariat
fara rezidenta?????:-/:-/:-/:O:O:(:(B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari, intrebari ;) procedura pentru un strain din ue ContextualSoft ContextualSoft Buna ziua! :) E FOARTE interesant forum-ul vostru! Sunt un informatician de nationalitate franceza si locuiesc in Bucuresti. As dori sa aflu daca imi ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere temporar azra28 azra28 Cu viza de tip C/VV, cu multiple intrari timp de 90 zile , data de Consulatul Romaniei la Istanbul, se poate aplica pentru permis de sedere temporar? E vorba ... (vezi toată discuția)
Preluarea unei firme medicale , acte necesare pt persoana strain . Sashvin Sashvin Buna ziua , as dori sa devin administrator unic al unei firme de consultanta medicala existent . Asociati actuala m\'au propus sa intru ca ... (vezi toată discuția)