avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Drept detinere arma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Drept detinere arma

Buna seara,
O persoana poate detine arma de vanatoare si poate vana periodic prin achitarea zilei de vanatoare fara a fi inscris intr.o asociatie de profil? Nu gasesc sa fie specificat in legea 407 /2006. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu o lege sau un articol din lege ce reglementeaza aceasta situatie. Multumesc

Alte discuții în legătură

Exercitarea vanatorii pe terenuri private sfarghiu dan sfarghiu dan Buna ziua.As dori sa stiu unde este reglementat dreptul de a exercita vanatoarea pe terenuri private?Mai exact daca un proprietar detine intre 50 si 100ha se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu ajvps mariusmnd mariusmnd Buna seara ! Am o problema : - m-am inscris in clubul de vanatori al unei AJVPS acum un an, am urmat stagiul de practica conform legii, am fost inscris, am ... (vezi toată discuția)
Braconaj : da sau nu ? Adrian Constantin Adrian Constantin speta : Vanator autorizat, se deplaseaza- fara autorizatie-, la orele 20.40 (intra la noapte ?) cu arma scoasa din toc ,montata , munitie artizanala asupra sa ... (vezi toată discuția)